Är du trött på de djupa rynkorna som numera pryder ditt fina ansikte? Så pass djupt att det inte längre går att sminka över. Visst går det att dölja en del med smink och andra produkter, men tittar man på nära håll syns de tydligt. Det är betydligt bättre att bli kvitt dem helt och hållet istället. 

Tänk vad skönt att slippa lägga timmar framför spegeln bara för att dölja något man faktiskt kan bli kvitt. Med botox fyller du ut rynkor och slätar ut huden. Rynkan kommer inte synas längre och din hud kommer se ung ut på nytt igen.

Botox och fillers för olika saker

Det är väldigt lätt att blanda ihop botox och fillers. Många benämner dem lite hur som, som att de gör samma saker. I stort sett  ja, men där är en viss skillnad. Botox används främst för rynkor. Men man kan även använda det mot exempelvis migrän, svettningar, osv. 

Fillers använder man för att till exempel förändra läpparna, näsan, kindbenen, m.m. Detta är inget du behöver ha koll på själv, kliniken du går till har såklart koll på det. Botox görs nästan dagligen. Det har hjälpt många människor att få ett bättre självförtroende. 

Seriös klinik

När du ska göra Botox i Malmö är det viktigt att du hittar rätt klinik. Det gäller såklart oavsett vart du väljer att gå. Det ska vara en klinik som har utbildningen som krävs för att göra botox. Ett dåligt resultat kan bli riktigt dåligt, det är inget man vill ha, så gå till rätt klinik. 

Kolla upp kliniken innan du går dit. Många har hemsidor där de visar olika resultat de har gett olika människor. Gå gärna dit och prata med dem innan och bestäm hur ni ska göra. Ni bestämmer tillsammans hur mycket som ska sättas in.