editorial

Snabb och smidig leverans med installation och pålitliga servicetekniker som är där på nolltid om det strular. Här hittar ni de som fixar pumpar i Stockholm. Du hittar produkter och tjänster som är lika aktuella och intressanta för den som jobbar med färgpigment som den som jobbar med livsmedel. 

Hitta den ultimata pumpen för dig och var trygg med att du kommer att få hjälp med allt från att välja rätt utrustning till din verksamhet som att få snabb service när det inte fungerar som det ska. Vill man ha en verksamhet som alltid rullar på, kan man inte tumma på kvalitet. Titta på några av de bästa pumparna från några av de mest kända tillverkarna.

 

De hittar rätt pump till din verksamhet

Det är inte alltid helt enkelt att veta vilken pump som passar bäst för den inriktning man valt. Men jobbar man med torrvaror som exempelvis kakao, mjölkprotein eller färgpigment är valet en anpassad pulverpump. Jobbar man med vätskor är valet ibland lite klurigare. Lite beroende på om man jobbar med lätta eller trögflytande vätskor, syror eller starkt förorenade vätskor, finns här några tips.

En membranpump fungerar oftast bra till alla typer av vätskor. Ibland behöver man kunna dosera vätskorna och då ska man även titta på en lämplig doseringspump. Både membranpumpar och doseringspumpar hittar man i flera olika utföranden, lämpade för varierande ändamål. Så vill man vara lite mer specifik i sin användning, ska man absolut kolla närmare på de varianter som finns.

 

pumpservice - pumpar Stockholm

 

Fråga och ni får svar

Är man ny i gamet och lite osäker på vilken pump som passar bäst till ens verksamhet, så går det utmärkt att fråga sin leverantör vilken sorts pump de rekommenderar. Troligtvis har de erfarenhet av att ha levererat liknande pumpar till andra företag som jobbar i exakt samma bransch som ni.