Singel kvinna eller i ett parförhållande, det spelar ingen roll när det kommer till att unna sig lite egentid då och då. Trots ett tillfredställande sexliv tillsammans med sin partner eller tillfälliga partners så kan egentiden fortfarande vara uppskattad, bara på ett annat sätt. Att använda fingrarna eller strålarna från duschens munstycke för att ge sig själv njutning är väldigt vanligt bland kvinnor i alla åldrar, men det finns även leksaker som är anpassade för att ge kvinnor maximal njutning. Vare sig man är singel eller i ett förhållande kan det vara väl värt att investera i en härlig vibrator.

TENGA Iroha är en exklusiv klitorisvibrator som till och med har vunnit pris för sin förmåga att ge njutning. Den är elegant, uppladdningsbar, vattentät samt har fyra vibrationsprogram att välja mellan. Iroha är tillverkad i mjukt silikon som påminner om fast gelé täckt med en silkeslen yta, vilket ger en fantastiskt läcker och exklusiv känsla. Effekten blir ännu intensivare om vibratorn används tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Tippen på Iroha kan även användas till vaginal eller anal stimulans. Den laddas smidigt upp med en vackert designad dock. 

Dame Products POM Flexibel är en stilren klitorisvibrator som har hela 10 vibrationsinställningar. Den mjuka vibratorn ligger perfekt handen och har en liten förhöjning som träffar direkt på klitoris. Den är vattentät, tyst och tillverkad i silkeslen silikon utan ftalater. Vibratorn laddas enkelt upp med den medföljande USB-kabeln.

Rocks Off Scarlet Velvet 90 mm klitorisvibrator med en klassisk bulletdesign har en härlig spets som bidrar till en intensiv och väldigt precis stimulering. Det finns 10 olika vibrationsinställningar att välja på och vibratorns släta yta känns skön mot huden. Den är vattentät och drivs av ett AAA batteri.

Hos Meandme finns information om ännu fler populära vibratormodeller, vilket gör att man enkelt kan läsa sig till vilken som är den bästa klitorisvibratorn för en själv.