När du ska flytta är det mycket som behöver tänkas på. Det ska packas, sorteras och slängas och Gud vet vad. Det är mycket att göra och du gör rätt i att anlita lite hjälp till den kommande flytten. Du upptäcker längs vägens gång att du har långt fler saker än vad du kommer att få plats med i din nya bostad. Men du vill helst inte sälja eller behöva göra dig av med grejerna. 

Det du kan göra är att hyra storage i Uppsala. Att magasinera sina saker under en tid är det många som gör. Både när det gäller under en flytt och också annars. Det kan handla om allt från små saker till stora sådana som man inte har plats med hemma helt enkelt. Kartonger med småprylar sedan du var barn kanske är typiska sådana saker som du kan hyra magasinering till. 

Magasinera det som inte får plats hemma

Det är ju faktiskt så att man inte vare sig vill eller kan ha alla sina saker hemma i bostaden. Bor man trångt så är det bäst om man väljer vad man vill ha hemma och inte. Genom att hyra in sig på ett ställe för magasinering ser man till att sakerna är skyddade från både väta och inkräktare. Ibland också mot kyla då många magasin har värme. 

Du betalar en slant varje månad för att få ha dina saker magasinerade. Du har själv nyckel och kan när som helst åka dit för att hämta eller lämna fler saker i magasinet. Om det nu får plats vill säga. Kanske är du en sådan person som har fullt från golv till tak med grejer? Då kan du antingen hyra ett till magasin eller be om att få hyra ett större där du kan få plats med alla de saker du vill magasinera.