Radhusområden med exakt likadana hus kan vara väldigt charmigt, men när både hus, trädgård och brevlåda är exakt detsamma ser det rätt ganska trist och slätstruket ut. Nya bekantskaper kanske till och med får väldigt svårt att orientera sig trots att husen förhoppningsvis är ganska tydligt numrerade. Viktigast av allt är kanske alla de gånger man fått någon annans post i brevlådan, kanske på grund av en lite disträ brevbärare eller helt enkelt för att det är så svårt att skilja brevlådorna från varandra. Då får man glatt göra postens jobb och promenera i området för att hitta rätt mottagare. Det vore ju väldigt skönt att slippa!

 

 

Välj ett utseende på brevlådan som representerar er familj

Nybyggda villor ritade av någon nytänkande arkitekt bara osar modernitet och hög klass. Det vackra intrycket når lätt ett antiklimax när blicken sedan möter en alldaglig och intetsägande brevlåda. Den drar ned helhetsintrycket. Varför inte låta kreativiteten flöda och ge brevlådan samma omsorg som husets fasad? Gör så att vännerna och brevbäraren lätt hittar rätt. Låt brevlådan spegla hur ni är som familj eller vad ni har för specifik inredningsstil, köp wallstickers för brevlådan!

 

Wallstickers i alla olika former och designer

Kanske är ni en stor familj och vill att alla ska vara representerade på brevlådan? Då kan man välja söta figurer som representerar varje familjemedlem, till och med hunden! Där kan man välja att ha varje familjemedlems namn under. Kanske vill ni visa er humoristiska sida och låta alla i familjen se ut som superhjältar? Det skulle nog få varje förbipasserande att le. För den som föredrar det lite mer stilrena finns mer minimalistiska och snygga layouter med husets nummer i fokus på olika sätt. Uttryckssätten är så många! Varje familj kan med hjälp av wallstickers på brevlådan ge ett första intryck av hur de är som personer!