editorial

Behövs en reparation eller har ni drabbats av växtvärk i era nuvarande lokaler? Har ni dragit frågan i långbänk och länge försökt skjuta krånglet med lokalfrågan framför er? Sluta med det. Det kan vara bekymmersamt, men det behöver det inte vara. Det krångliga kan vara okrångligt. Lösningen heter modulsystem – det vill säga mobila paviljonger som kan monteras ihop i system.

Modulbyggda paviljonger – och flervåningsbyggnader – håller minst lika hög kvalitet som en platsbyggd lokal. Med flyttbara moduler skapar man tillfälliga lokaler som håller hög standard och klarar högt ställda krav på miljö, tillgänglighet, specialanpassningar och hållbarhet. Tänk bort tanken på baracker. Moduler är en portabel utökning av era lokaler som kan utformas efter era specifika behov.

Få de lokaler ni förtjänar

Ni förtjänar förutsättningarna att fortsätta arbeta utan grus i maskineriet. Ni behöver att er verksamhet ska kunna fortsätta fungera, utan onödiga stopp på vägen. Slutresultatet ska vara en trevlig anblick och erbjuda en trivsam miljö såväl ute som inne. 

Modulsystemet är extra användbart om era behov enbart är tillfälliga. Ni kanske har landat ett stort kontrakt och tillfälligt måste utöka er verksamhet med projektanställd personal. I stället för att tränga ihop alla i era ordinarie lokaler kan ni utöka med modulsystem.

image

Expandera och krymp efter behov

Ert företag ska kunna vara som en lunga som andas lugnt i en hektisk och föränderlig bransch. När det blir mer hektiskt kan ni ta ett djupt andetag, anställa personal, hyra utrustning och plocka in några moduler för allt att rymmas i. När det sedan blir lugnare kan ni andas ut och lämna tillbaka modulerna.

Nästa gång det är dags att andas in får ni tillbaka fräscha, nyservade och moderniserade lokaler som fyller era behov av kontorsutrymme, mötesrum, fikarum, dusch och omklädningsrum. Ni har allt ni behöver ett telefonsamtal borta. Det kan vara så enkelt som att andas.