Det här med att driva eget är ett riktigt äventyr. Det må vara en kliché men det är verkligen så att ingen dag är den andra lik. Saker händer hela tiden som gör att man måste tänka om och anpassa sig efter rådande förhållanden. 

För att göra en jämförelse: Att vara anställd är som att åka med på en Finlandskryssning där man är en del av ett större sällskap, men där någon annan styr båten.
Att vara sin egen är i jämförelse mycket mer nedskalat. Du sitter själv i din båt, eller kanske i sällskap med någon eller några till, och försöker känna vart vinden är och riktar dina segel därefter. 
Det är med andra ord en både ensammare men därför också friare seglats.

Ska ett beslut fattas så behöver du inte gå igenom en massa steg för att ens få din åsikt hörd hos den som bestämmer. Istället så är det du, eller ett litet gäng, som direkt kan diskutera om vad som bör göras.

Det gör förstås att det finns utrymme för felsteg på vägen, speciellt om du är själv och endast har din egen kompetens att lita till.
Samtidigt gör det också att du lär dig enormt mycket av dina erfarenheter. Även om det kan svida att tabbe sig så gör man oftast inte om samma fel två gånger om.

Så om du står i valet och kvalet angående om du ska fixa lite reklamprylar till ditt företag, så som pennor med din logga på, så tveka inte att fatta beslutet att höra av dig till FF Profilreklam. Här kan du fixa allt från just pennor till företagskläder och du hittar allt på https://www.ffprofilreklam.se/.

Det är detta som är styrkan i det lilla företaget. På bara några minuter går du från idé till beslut och utförande. Den känslan för egenföretagaren framåt.