editorial

Tar du väl hand om dina tänder? Borstar på morgonen, på kvällen och kanske efter lunchen också? Sköljer du med fluor? Nej, tänkte det. 

Du är nog som resten av befolkningen i vårt land. Du borstar morgon och kväll och kanske sköljer med fluor på kvällen. Och vet du? Det är inget som är fel med det. Alla lever stressiga liv och ibland är man bara för trött för att sköta vissa saker och tandvården brukar vara det som får stryka på foten tyvärr.

Du kan förebygga framtida lagningar genom att göra regelbundna besök hos en tandläkarklinik och få en undersökning och rensat bort plack och annat som lätt sätter sig på dina tänder. Där kan en erfaren och kompetent tandläkare också ta en titt på ditt tandkött för att se om du på sikt kan få problem och på så sätt förhindra det innan det är för sent.

Men om olyckan redan varit framme och du behöver få lagning så kommer det att utföras så smärtfritt som möjligt och om du har tandläkarskräck så kommer du att få en möjlighet att bli bekväm i situationen genom att få prata igenom vad som är otäckt med din tandläkare.

 

image

 

Det utförs även estetisk tandvård

För dig som älskar kaffe eller te och dricker det i kopiösa mängder så kan estetisk tandvård vara ett bra sätt att få tänderna så där pärlvita som de en gång var i tiden.

En tandläkare i östersund utför tandblekning och annan estetisk tandvård på ett smidigt sätt så att du inte behöver hålla tillbaka ett leende.

Vid allvarliga skador samarbetar din tandläkare i Östersund också med specialisttandvården.

Oavsett om du bara behöver göra en kontroll eller en lagning eller få satt in tandsmycken eller om du vill bleka tänderna så är du varmt välkommen till din tandläkare i Östersund.