editorial

Tandreglering befriar dig från att ständigt tänka på hur dina tänder ser ut. Du rättar till dem på ett skonsamt sätt och vågar le på foton och ta plats i det sociala livet på ett mer självklart sätt. Så man kan absolut påstå att du kommer att få ett gladare liv. 

När du först kontaktar tandläkaren tar de bilder på nuläget, så har du något att jämföra med senare. Det kommer garanterat att vara en stor skillnad mellan före och efter. Räkna med att du får göra återbesök lite då och då, men själva besöken brukar gå fort, så bara leta upp en bra klinik. Länktips: http://www.letandreglering.se/ 

Skonsamma och moderna metoder

Man har skonsamma fästen på skenorna, och det finns även en metod med skenor i plast som kallas invisalign. Rådfråga din tandläkare om vad de rekommenderar i ditt fall. Tänder kan växa på så många olika sätt, och ibland behöver man dra ut någon tand, ibland dra ihop en glugg. 

När du har vågat boka den där tiden för rådgivning, känner du hur hoppet vaknar om att du ska få ordning på dina tänder, äntligen. En gång för alla ska du få dem att växa rätt. De blir både lättare att borsta och att tugga med. 

 

image

 

Mer för din mun

Tandreglering är bara början på allt vad tandläkaren kan göra för din mun. Om du saknar någon tand kan du be om att få ett implantat som ersätter den. Det kommer inte att synas någon skillnad jämfört med en äkta tand. 

Konstgjorda tänder kan man få i olika nyanser, så givetvis får du ett implantat som passar för just ditt leende. Skalfasader och tandblekning är andra åtgärder som ger dig ett jämnare och vitare leende. Det bästa är att du diskuterar allt detta med din tandläkare, så blir du ännu gladare.