Det vore en fantastisk sak att kunna se in i framtiden för att få veta vad som kommer att hända. Då skulle man kunna förbereda sig för oväntade problem, konstiga situationer och diverse olyckor. Men sorgligt nog kan människan inte det. Som exempel skulle man säkert haft sparade pengar om man vetat att man skulle förlora jobbet och att det skulle ta sådan lång tid tills nästa lön. Eller hur kunde man veta att den där sista-minuten-biljetten skulle vara ett så bra erbjudande? Snabba pengar behövs vid liknande situationer, fast ens vanliga bank skulle kanske inte gå med på snabba och små lån. Det finns dock ett flertal banker som är villiga att ge dig snabba pengar.

 

Försäkra dig om villkoren

Det viktigaste när man står inför en nödsituation eller ett oemotståndligt erbjudande, är att få pengar snabbt. Men också på bra villkor. Många långivare som erbjuder lån på mindre summor brukar ofta ha hög ränta och många avgifter. Därför ska man ta sig tid att läsa villkoren. Men att sätta sig ner och läsa igenom ett dussintals bankers villkor kommer att ta en hel dag, om inte två. Det är bättre att använda sig av jämförelsetjänster så som den på Vipbanks.se som tillåter dig jämföra erbjudande, villkor o.s.v. mellan flera olika banker i en enda ansökan.

 

 

Filtrera din sökning

Ett tips för dig som har betalningsanmärkning eller som inte önskar att UC tas, är att skriva in just dessa detaljer när du använder en jämförelsetjänst. Då filtreras alla andra banker och långivare bort så att du kan välja mellan de som passar dina behov. När du har hittat rätt bank och beviljats lånet är det bäst att du skapar dig en realistiskt återbetalningsplan, så att du kan njuta av ditt köp utan stressen som obetalda skulder skapar i efterhand.