editorial

Stockholm är stort. Så även om du bara flyttar inom stan, så kan det bli ett för stort projekt att arrangera en hel flytt utan att ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm. Men att anlita en flyttfirma kan vara dyrt. Kanske mycket dyrare än din flyttbudget tillåter.

Du bör därför inte begränsa dig till flyttfirmor som begränsar dig. Det vill säga, bara erbjuder allt eller inget. Du bör leta efter en flyttfirma i Stockholm som kan erbjuda dig flera olika alternativ att välja mellan. Olika prisklasser. Sedan kan du lägga dig på den nivå som din egen fysiska förmåga och din budget hanterar. 

Nivå ett och två när du flyttar inom Stockholm

Nivå ett och två är den lägsta budgeten och den medelstora budgeten. Den lägsta innebär kort och gott att du packar och bär ut allt du har på gatan. Där väntar en lastbil med en chaufför som hjälper dig att lasta in och sedan lasta ut när ni har kommit fram. Och så var det med det.

Med den medelstora budgeten får du hjälp ända från ditt hus eller lägenhet – hela vägen till ditt nya boende. Då behöver du inte bära något. Bara packa ner alltihop och göra det färdigt för själva flytten

 

flyttfirma Stockholm

 

Deluxe-varianten med extra allt

Den lyxiga varianten kan du ta till om du brukar säga till folk att pengar inte är ett problem. Då kommer flyttfirman i Stockholm – typ den här: https://www.flyttexperten.com/kontakta-oss/stockholm – och knackar på dörren. Du har inte packat en sak och inte förberett alls. Du bara lämnar över nycklarna och går. Till ditt nya hem.

När du kommer dit har flyttfirman fått in allt, packat upp det och fått allt på plats. Förmodligen har ni kommit överens ungefär om var allt ska stå. Annars har de gjort så gott de har kunnat.