editorial

Som kvinna förväntas man många gånger kunna klä upp sig på fem minuter och sedan iväg. Sanningen är dock att det inte är många som alltid orkar. Då finns det smarta genvägar man kan ta för att vara hipp och klar på kort tid. En genväg är att hålla sig till stilsäkra kläder året om och piffa till det med enstaka detaljer eller accessoarer som passar.

För att hålla sig till stilsäkra kläder är det bra att hitta kläder som är tidlösa och som kan användas i alla situationer. Visst är det en skön känsla att hoppa i de där joggingbyxorna som är helt formlösa numera? Eller de där jeansen som har stora hål på fel ställen? Men att glida ner i ett par mjuka välsittande byxor som fungerar i alla situationer är ändå bäst.

 

image

Ett klädmärke för allt

Ett märke som har kläder för alla tillfällen är Vila kläder som återfinns hos https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=12.2.4. Där kan man hitta kläder för såväl hemmamys som arbetet eller fest och glamour. Kläderna är både bekväma och snygga så de passar både för soffhänget som drinkafton med vännerna.

När man hittar ett klädmärke man trivs med är det skönt att de tillhandahåller det mesta för alla smaker. Givetvis finns det enklare toppar och shorts för sommarens alla äventyr, men även vinterjackor och härliga varma tröjor till vinterns kyla och allt som kan behövas däremellan.

Att kombinera kläder från samma märke kan tyckas vara lite fantasilöst, men faktum är att det faktiskt är ganska smart. Många gånger försöker kläddesignern ha en röd tråd i de olika kollektionerna för att man ska kunna matcha sina egna kläder. Det samma gäller färgerna i kläderna. Man vet att man får samma nyans och behöver inte vara orolig för att det inte ska matcha eller skära sig i tonerna.