Homestyling är något för den som är ute efter att få ett så högt slutpris som möjligt på sin bostadsförsäljning. Homestyling innebär att en stylist framhäver bostadens bästa sidor och skapar en atmosfär som känns välkomnande och tilltalande. Det är något som i regel skapar ett större intresse för bostaden och därmed ofta slutar i budgivning som höjer slutpriset. På till exempel Stockholms bostadsmarknad där trycket ofta är högt kan detta till och med leda till en väldigt kraftig höjning. 

Det lönar sig med Homestyling

Det är nog få som har missat alla reality-program på tv:n som handlar om att personer (ofta par som är gifta, vänner eller syskon) köper slitna byggnader och renoverar dem för att sedan sälja med stor vinstmarginal. Något som är genomgående för samtliga av dessa program är att hemmen alltid stylas inför försäljningen. För även om de har gjort en jättefin och bra renovering av bostaden så ser den inte alls lika bra ut om den visas helt tom.

Största effekten av projektet får man då stylisten har gjort sitt jobb och man ser ett fint och väldekorerat hem istället för stora tomma rum. Trots att man har bra fantasi så kan det vara väldigt svårt att se ett rums fulla potential om det är helt tomt och man blir definitivt inte lika inspirerad.

I behov av homestyling i Stockholm?

Den som är i behov av professionell homestyling i Stockholm kan vända sig till Loft Stockholm AB. De arbetar alltid med att framhäva en bostads bästa sidor och jobbar tillammans med mäklaren för att få igenom en snabb försäljning med högsta möjliga slutpris. De anpassar stylingen både efter bostaden samt efter vilka köpare man vill nå ut till och attrahera. Loft Stockholm hjälper till att skapa de bästa förutsättningarna för att uppnå en riktigt lyckad bostadsaffär. Mer information finns på https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/.