editorial

Glasslipning är en process som kan användas för att skapa skräddarsydda glasdelar för ditt hem eller företag. Med hjälp av en professionell glasskärare kan du få exakt de delar du behöver för att skapa det utseende du vill ha. Glasslipning kan användas för en mängd olika tillämpningar, till exempel för att bygga en duschkabin, installera ett nytt fönster eller till och med skapa en anpassad spegel. Om du behöver specialanpassade glasdetaljer för ditt hem eller företag, se till att kontakta en professionell glasmästare för att få jobbet gjort på rätt sätt.

Hur hanteras glas för att bli till det man vill?

Glasskärning är en process där man använder ett vasst verktyg för att rista eller skära en linje i glasytan. Den ristade linjen hjälper till att kontrollera glasets brott och gör det möjligt att göra mer precisa skärningar. Verktyg för glasskärning kan tillverkas av en mängd olika material, inklusive diamant, volframkarbid och till och med stål.

glasslipning

Vilken typ av verktyg som används beror på vilken typ av glas som ska skäras och vilket resultat som önskas. Många glasprodukter slipas sedan innan de är helt färdiga. Slipningen kan ändra allt från glasets form och funktion till utseende.

Pålitligt företag som utfört tusentals glasrelaterade projekt

Om du letar efter en pålitligt glasföretag så kan du vända dig till Roslagsglas. De älskar att vara med och förändra människors hem och företags lokaler genom bland annat glasskärning och glasslipning. Oavsett om det är det lilla torpet utanför stan, den nya vinkällaren, eller stora stadsprojektet så har de den erfarenhet och kunskap som krävs föra att utföra jobbet. De kan även vara med och lägga fram en plan helt från start för att du ska kunna se vilka möjligheter som finns.

Om du vill ha glasdetaljer av hög kvalitet som passar perfekt in, kontakta en professionell glasmästare idag!